isionmeat! Dags för en ny visionmeat! Målet är att ha en maträtt (läs burgare) i veckan uppe för allmän beskådning.
Efter den aptitliga succén med the Avocador kommer jag kommande veckor bland annat bjuda på the Submariner, the Cheddar Beerger, Le ’amburger och χhαmβυrgεr.
Så lets get it started!
Burger tiime!
The Submariner.
Dags för en ny burger, denna gången blev det ett gourmetexperiment som resulterade i the submariner. Brödet är som ni ser baguette o de traditionella tillbehören sallad, lök, tomat, ost och bacon är självklart med och så några slices saltgurka och avokado.
Som såser blev det senap & ketchup i bottenbrödet och en majonnäsmix med bacon/ost-smak i brödlocket.
Majonnäsmixen blev riktigt najs och kommer lätt återkomma på burgarna. Men att använda baguette som bröd var itne så lyckat, brödet var för matigt o så var det fett svårt o äta utan att förbruka halva regnskogen i form av pappersservetter. Ska nog hålla mig till runda burgers..
Men som alltid var det fett gott.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar